In Memoriam, firmă de pompe funebre Bacău,  vă pune la dispoziție articole funerare pentru organizarea ritualului de înmormântare, de la modele de cruci variate, până la cele mai mici accesorii necesare. Produsele noastre sunt disponibile în magazinele noastre.

Cele trei puncte de lucru ale nostre sunt situate în zone ușor de accesat, indiferent din care parte a orașului sunteți, unde veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a organiza o înmomântare, dacă alegeți să faceți acest lucru pe cont propriu. Personalul nostru specializat vă stă la dispoziție cu cele mai bune sfaturi, în funcție de situația specifică a fiecărei familii.

  • Piata Centrala FN (la subsol) Tel.: 0234 / 523 716 URGENTE: 0722 570 345 / 0722 318 066
  • Piata Sud, Str. Marasesti Nr. 96 (vis-a-vis de Cimitirul Central) Tel.: 0234 / 523 716 URGENTE: 0722 570 345 / 0722 318 066
  • Republicii nr. 74 (Aeroportului) Tel: 0234 / 523 716 URGENTE: 0722 570 345 / 0722 318 066

Modele de cruci

Vă oferim o gamă variata de cruci, de la cele clasice din lemn de brad, tei, până la elegantele cruci din lemn nobil de stejar, dar și cruci din fier. Crucile se pot accesoriza cu plăcuțe din plexiglas sau aluminiu.

 

Modele de plăci pentru cruce

Articole funerare In Memoriam

Sunt multe detalii de pus la punct, atunci când vorbim despre o înmormântare. Noi, cei de la In Memoriam, avem grijă ca toate cele necesare acestui eveniment sensibil să vă fie puse la dispoziție, fără eforturi din partea dvs. În gama de articole funerare pe care le găsiți în magazinele  In Memoriam, găsiți:

  • sicirie din lemn;
  • aranjamente florale și coroane funerare;
  • accesorii funerare.

Ca producător sicrie, firma de pompe funebre Bacău In Memoriam vă garantează cel mai mic preț din oraș pentru sicriele sociale. Toate sicriele beneficiază de capitonaj (respete) atât pentru capac, cât și pentru interiorul sicriului, si sunt accesorizate cu pânză de ochi, voal și pernă. icriele comercializate de firma In Memoriam au incluse în pret și crucea, confecționată din același lemn cu al sicriului. Opțional, pe aceasta se poate monta o placă cu datele decedatului. Vă putem oferi și sicrie din zinc, pentru transportul decedatului peste graniță.

Coroanele funerare sunt realizate în mod tradițional, folosindu-se burline din stuf, crengi de brad românesc și bețe de suport din lemn. Florile sunt atașate, fiecare cu grijă, pe acești suporti din lemn. În unele cazuri, fiecare floare este introdusă într-o fiolă specială cu lichid pentru o longevitate sporită a aranjamentului. Dacă nu sunteți în țară, dar doriți să trimiteți o coroană funerară sau un aranjament funerar, firma de pompe funebre In Memoriam, vă pune la dispoziție serviciul de livrare la capelă/biserică.

Dacă doriți să vă ajutăm cu tot ce înseamnă organizarea înmormântării, servicii de tanatopraxie, accesorii funerare ori coroane și jerbere, noi vă stăm la dispoziție non stop.  Există multe aspecte de luat în considerație, și tocmai de aceea am realizat mai multe pachete funerare potrivite oricărui buget. Scopul acestora este să ușurăm povara familiilor îndurerate.

Pentru urgențe legate de servicii funerare în Bacău, ne puteți contacta la orice oră la 0722 318 066 – In Memoriam.

Sună acum la 0722318066