In Memoriam va pune la dispozitia dvs. o gama diversificata de articole funerare, potrivite oricarui buget. Cu acesta va va scuti de pregatirea produselor si serviciilor, aceste sarcini cazand in grija noastra!

Serviciile funerare oferite de In Memoriam in Bacau sunt la un nivel de calitate si seriozitate deosebit.

Sicrie de brad, stejar, fag

In Memoriam va ofera o gama larga de sicrie pentru adult sau copil, confectionate din diferite esente lemnoase (Brad, Stejar, Fag, Tei). Fiecare sicriu in parte este acoperit cu mai multe straturi de vopsele intr-o variata paleta coloristica si lacuri toate ecologice si biodegradabile. Toate aceste produse respecta normele si standardele in vigoare, impuse de Comunitatea Europeana. Oferta cuprinde atat sicrie pentru categoriile sociale cat si sicrie din gama medie si lux.

Mai multe detalii

Aranjamente Florale, Coroane

Aduceti un omagiu persoanelor decedate printr-un aranjament floral funerar. Oferta noastra de produse este foarte diversa, putem livra acasa, la serviciu ori capela sau biserica.Experienta de peste 18 ani a florarilor nostri va garanteaza un aspect deosebit al aranjamentului floral. Folosim doar flori si accesorii de cea mai buna calitate. Aranjamentele florale sunt cele mai putin suspuse unor reguli si traditii.

Mai multe detalii

Accesorii funerare

Va oferim o gama variata de cruci, de la cele clasice din lemn de brad, tei, pana la elegantele cruci din lemn nobil de stejar, dar si cruci din fier. Crucile se pot accesoriza cu placute din plexiglas sau aluminiu.

Mai multe detalii

Foto ceramica

In Memoriam va ofera fotoceramica funerara dupa ultima metoda in domeniul aplicarii imaginii pe ceramica. Fotografia primita este prelucrata computerizat dupa preferintele clientului, iar cu ajutorul aparaturii noastre ultramoderne, imaginea este aplicata pe modelul de placa ceramica dorit.

Citeste mai mult
Date de contact
Piata Sud, Str. Marasesti Nr. 96 (vis-a-vis de Cimitirul Central)
Republicii nr. 74 (Aeroportului)