In Memoriam pune la dispozitia dvs. o gamă diversificată de articole funerare în Bacău, potrivite oricărui buget.

Serviciile funerare oferite de In Memoriam în Bacău sunt la un nivel de calitate și seriozitate deosebite.

Sicrie de brad, stejar, fag

In Memoriam vă oferă în Bacău o gamă largă de sicrie pentru adult sau copil, confecționate din diferite esențe lemnoase (Brad, Stejar, Fag, Tei). Fiecare sicriu în parte este acoperit cu mai multe straturi de vopsele, într-o variată paleta coloristică, cu lacuri ecologice și biodegradabile. Toate aceste produse respectă normele și standardele în vigoare impuse de Comunitatea Europeană. Oferta cuprinde atât sicrie pentru categoriile sociale, cât și sicrie din gama medie și de lux.

Mai multe detalii

Aranjamente Florale, Coroane funerare în Bacău

Aduceți un omagiu persoanelor decedate, printr-o coroană funerară sau printr-un aranjament floral funerar. Oferta noastră de produse este foarte diversă, putem livra acasă, la serviciu, ori capelă sau biserică. Experiența de peste 18 ani a florarilor noștri vă garantează un aspect deosebit al aranjamentului floral. Folosim doar flori și accesorii de cea mai bună calitate. Aranjamentele florale sunt cele mai puțin suspuse unor reguli și tradiții.

Mai multe detalii

Accesorii funerare în Bacău

Vă oferim o gamă variata de cruci, de la cele clasice din lemn de brad, tei, până la elegantele cruci din lemn nobil de stejar, dar și cruci din fier. Crucile se pot accesoriza cu plăcuțe din plexiglas sau aluminiu.

Mai multe detalii

Foto ceramică în Bacău

In Memoriam vă oferă fotoceramică funerară în Bacău, după ultima metodă în domeniul aplicării imaginii pe ceramică. Fotografia primită este prelucrată computerizat după preferințele clientului, iar cu ajutorul aparaturii noastre ultramoderne, imaginea este aplicată pe modelul de placa ceramică dorit.

Citeste mai mult
Date de contact
Piata Sud, Str. Marasesti Nr. 96 (vis-a-vis de Cimitirul Central)
Republicii nr. 74 (Aeroportului)
Sună acum la 0722318066