Dacă nu sunteți în țară, dar doriți să trimiteți o coroană funerară sau un aranjament funerar, firma de pompe funebre In Memoriam, vă pune la dispoziție serviciul de livrare la capelă/biserică.

Coroane funerare livrare în țară: vezi ce aranjamente funerare îți punem la dispoziție spre livrare

Printre cele mai comune alegeri în privința unor coroane funerare se află crizantemele, garoafele, cale sau gerbere. Culorile predominante sunt alb, galben, dar și roșu. Desigur, fiecare astfel de aranjament poate fi conceput în funcție de dorința fiecăruia, folosind florile și culorile pe care le prefera persoana defunctă. Citește mai multe aici: Află ce flori se duc la înmormântare.

Coroanele funerare sunt realizate în mod tradițional, folosindu-se burline din stuf, crengi de brad românesc și bețe de suport din lemn. Florile sunt atașate, fiecare cu grijă, pe acești suporti din lemn. În unele cazuri, fiecare floare este introdusă într-o fiolă specială cu lichid pentru o longevitate sporită a aranjamentului.

Aranjamentele funerare pot avea forme diferite, de la cruci (doar în cazul ceremoniilor creștine) și până la inimi, colaci șamd.

Toate produsele noastre pot fi comandate de la florăria parteneră, Lady Blue, de unde puteți comanda online. Indicați adresa la care doriți să trimiteți coroana/aranjamentul și mesajul pe care îl doriți.

Coroane funerare livrare în țară. Idei de mesaje uzuale pentru coroane și aranjamente funerare

REGRETE ETERNE PENTRU UN SUFLET NOBIL
UN ALES ȘI PIOS OMAGIU
OMAGIU DRAGULUI NOSTRU PRIETEN
TE VOM IUBI MEREU
VEI RĂMÂNE VEȘNIC ÎN AMINTIREA NOASTRĂ
NU TE VOM UITA NICIODATĂ
TE VOM PĂSTRA MEREU ÎN SUFLET
ÎȚI VOM PĂSTRA O VIE AMINTIRE
SINCERE CONDOLEANȚE
LACRIMI ȘI DURERE
TIE FLORI, NOUĂ LACRIMI
ODIHNEȘTE-TE ÎN PACE SUFLET BLÂND
O LACRIMĂ, O FLOARE PENTRU NEUITARE
REGRETE ETERNE
DUMNEZEU SĂ TE ODIHNEASCĂ ÎN PACE
VEI DĂINUI VEȘNIC ÎN INIMILE NOASTRE
CINSTE EROILOR NEAMULUI ROMÂNESC
OMAGIU FĂURITORILOR MARII UNIRI
CU ADÂNCĂ TRISTEȚE ȘI RECUNOȘTINȚĂ
SUNTEM ALĂTURI DE VOI
PENTRU FAMILIA ÎNDURERATĂ
NU-ȚI SPUN ADIO, CI LA REVEDERE

Alte servicii In Memoriam

In Memoriam vă pune la dispoziție articole funerare pentru organizarea ritualului de înmormântare, până la pachete funerare potrivite oricărui buget. Serviciul nostru este disponibil non-stop și suntem pregătiți să vă ajutăm cu cele mai bune sfaturi, să vă indicăm produsele și pachetele potrivite situației dumneavoastră, pentru a vă ușura povara.

Sună acum la 0722318066