Ultima floare de rămas-bun este cel mai greu de oferit. Totuși, florile rămân singurul dar pe care îl mai putem face celor care au plecat de lângă noi. De aceea, acordăm o atenție deosebită atunci când realizăm aranjamente funerare. Nu putem să vă luăm durerea din inimi, dar încercăm, măcar, să o domolim. Noi, oamenii, suntem precum florile: boboci care înfloresc, își arată toată splendoarea maturității, tot parfumul experienței și al bunătății, iar apoi, după ce au oferit tot ce aveau mai frumos și mai bun, încet-încet ofilesc. Petalele lor rămân căzute pe poteca vieții, pe care urmașii le culeg și le sădesc adânc în sufletul și memoria lor, pentru totdeauna.

Aranjamente funerare și coroane funerare

Aduceți un omagiu persoanelor decedate printr-un aranjament floral funerar deosebit. Oferta noastră de produse este foarte diversă, putem livra acasa, la serviciu, ori capelă sau biserică. Aranjamentele florale sunt cele mai putin suspuse unor reguli și tradiții, așa încât pot fi personalizate după cum vă doriți. De la aranjamente funerare simple, până la coroane funerare de dimensiuni variate, noi vă așteptăm să vă alegeți un model sau să ne spuneți cum v-ați dori să arate.

Puteți opta pentru florile care sunt specifice acestor situații (cale, crizanteme, gerbere etc.), dar puteți, desigur, opta pentru florile pe care le prefera persoana decedată.

Coroanele funerare sunt realizate în mod tradițional, folosindu-se burline din stuf, crengi de brad românesc și bețe de suport din lemn. Florile sunt atașate, fiecare cu grijă, pe acești suporti din lemn. În unele cazuri, fiecare floare este introdusă într-o fiolă specială cu lichid pentru o longevitate sporită a aranjamentului.

Aranjamentele funerare pot avea forme diferite, de la cruci (doar în cazul ceremoniilor creștine) și până la inimi, colaci șamd.

De obicei, alături de aranjamentele și coroanele funerare și anexează și o panglică un un mesaj. Puteți alege unul dintre mesajele clasice, pe care vi le redăm mai jos, sau puteți opta pentru un mesaj personalizat, mai ales dacă ați avut o relație specială cu persoana defunctă (ex. un vers dintr-o poezie pe care o preferați sau ceva memorabil legat de persoana respectivă).

Mesaje uzuale pentru aranjamente funerare și coroane

REGRETE ETERNE PENTRU UN SUFLET NOBIL
UN ALES ȘI PIOS OMAGIU
OMAGIU DRAGULUI NOSTRU PRIETEN
TE VOM IUBI MEREU
VEI RĂMÂNE VEȘNIC ÎN AMINTIREA NOASTRĂ
NU TE VOM UITA NICIODATĂ
TE VOM PĂSTRA MEREU ÎN SUFLET
ÎȚI VOM PĂSTRA O VIE AMINTIRE
SINCERE CONDOLEANȚE
LACRIMI ȘI DURERE
TIE FLORI, NOUĂ LACRIMI
ODIHNEȘTE-TE ÎN PACE SUFLET BLÂND
O LACRIMĂ, O FLOARE PENTRU NEUITARE
REGRETE ETERNE
DUMNEZEU SĂ TE ODIHNEASCĂ ÎN PACE
VEI DĂINUI VEȘNIC ÎN INIMILE NOASTRE
CINSTE EROILOR NEAMULUI ROMÂNESC
OMAGIU FĂURITORILOR MARII UNIRI
CU ADÂNCĂ TRISTEȚE ȘI RECUNOȘTINȚĂ
SUNTEM ALĂTURI DE VOI
PENTRU FAMILIA ÎNDURERATĂ
NU-ȚI SPUN ADIO, CI LA REVEDERE

Toți trecem prin suferința unei pierderi, la un moment dat în viață. Din nefericire, nu putem ocoli astfel de momente. Însă este datoria noastră, a celor care rămânem, să păstrăm amintirile frumoase legate de oamenii pe care i-am pierdut, să ne bucurăm la gândul că am avut oportunitatea de a cunoaște și de a învăța lucruri minunate de la oameni care, iată, ne-au oferit tot ce e mai bun, iar acum a venit momentul să se odihnească în Împărăția Cerurilor.

Alte servicii In Memoriam

In Memoriam vă pune la dispoziție articole funerare pentru organizarea ritualului de înmormântare, până la pachete funerare potrivite oricărui buget. Serviciul nostru este disponibil non-stop și suntem pregătiți să vă ajutăm cu cele mai bune sfaturi, să vă indicăm produsele și pachetele potrivite situației dumneavoastră, pentru a vă ușura povara.

Sună acum la 0722318066