Situațiile dificile în care pierdem pe cineva drag nu pot fi programate, iar noi înțelegem asta. In Memoriam pune la dispoziția dumneavoastră servicii funerare Bacău non stop, de la consultanță în vederea obținerii actelor necesare înhumării, până la organizarea ritualului de înmormântare. De asemenea, vă oferim mai multe opțiuni de pachete funerare în Bacău, potrivite oricărui buget.

Gama de servicii funerare non stop Bacău – In Memoriam

  • Servicii de igienizare
  • Servicii de cosmetizare, toaletare și îmbălsămare
  • Transport funerar în Bacău, dar și transport funerar intern și internațional pentru sicrie și pasageri, conform normelor europene în vigoare și în conformitate cu necesitățile clienților.
  • Organizarea ritualului de înmormântare în Bacău.
  • Foto ceramică în Bacău, după ultima metodă în domeniul aplicării imaginii pe ceramică

De-a lungul timpului, le-am oferit, de fiecare dată, celor aflați în momente dificile tot suportul de care au avut nevoie pentru a putea face față evenimentului dureros. Încercăm să luăm cât mai mult din povara, măcar logistică, a ceea ce presupun funeraliile.

În atâția ani de când activăm, am cunoscut mulți oameni, fiecare cu povestea lui. Trăim, de fiecare dată, durerea celor care au rămas și tot ce ne dorim este să le ușurăm, pe cât posibil, aceste momente de tensiune emoțională extremă.

Pentru a consulta toate opțiunile puteți face clic pe Pachete funerare Bacău. Pentru urgențe legate de servicii funerare în Bacău ne puteți contacta la orice oră la 0722 318 066 – In Memoriam, și mai jos găsiți datele de contact pentru toate locațiile noastre.

Piata Sud, Str. Marasesti Nr. 96 (vis-a-vis de Cimitirul Central)

Știm că în aceste clipe dureroase nimic nu vă poate alina sufletul, însă noi vă suntem alături cu toată susținerea pe care vi-o putem oferi și vă asigurăm că puteți avea toată încrederea că evenimentul va decurge conform dorințelor dumneavoastră.
Sună acum la 0722318066