Există mai multe firme de pompe funebre în Bacău, dar în clipele dificile cauzate de pierderea cuiva drag, mulți caută una într-0 zonă cât mai apropiată de centrul orașului. In Memoriam are mai multe puncte de lucru, printre care și magazinul de pompe funebre Piața Centrală Bacău, care vă oferă servicii funerare complete. Ne mai puteți găsi și la Piața Sud (vis-a-vis de cimitirul central), ori pe Republicii 74.

În Memoriam este cea mai veche firmă de servicii funebre din Bacău. De-a lungul anilor de activitate, le-am oferit, de fiecare dată, celor aflați în momente dificile tot suportul de care au avut nevoie pentru a putea face față evenimentului dureros. Încercăm să luăm cât mai mult din povara, măcar logistică, a ceea ce presupun funeraliile.

Firma noastră de pompe funebre Bacău este, poate, singura care vă poate asigura absolut toate serviciile funerare, inclusiv servicii de transport funerar în Bacău, dar și servicii de transport funerar (transport mortuar) intern și internațional pentru sicrie și pasageri, conform normelor europene în vigoare și în conformitate cu necesitățile clienților.

Iată gama noastră de servicii funerare complete:

  • Servicii de igienizare
  • Servicii de cosmetizare, toaletare și îmbălsămare
  • Transport funerar în Bacău, dar și transport funerar intern și internațional pentru sicrie și pasageri,
  • Organizarea ritualului de înmormântare în Bacău.
  • Foto ceramică în Bacău, după ultima metodă în domeniul aplicării imaginii pe ceramică

Pentru a consulta toate opțiunile puteți face clic pe Pachete funerare Bacău. Pentru urgențe legate de servicii funerare în Bacău, ne puteți contacta la orice oră la 0722 318 066 – In Memoriam, și mai jos aveți locația firmei noastre de pompe funebre din Piața Centrală Bacău.

Firmă pompe funebre Piața Centrală Bacău FN (la subsol)

Știm că în aceste clipe dureroase nimic nu vă poate alina sufletul, însă noi vă suntem alături cu toată susținerea pe care vi-o putem oferi și vă asigurăm că puteți avea toată încrederea că evenimentul va decurge conform dorințelor dumneavoastră.

Sună acum la 0722318066