Sunt mai multe firme de pompe funebre în Bacău, care oferă servicii similare. Dar, mai ales în acest domeniu, calitatea serviciilor, experiența, discreția în rezolvarea incidentelor care pot apărea, fără a mai pune această povară pe umerii celor deja aflați în suferință, și mai ales empatia de care dau dovadă sunt elemente care deosebesc firmele de pompe funebre între ele.  În ceea ce ne privește, putem să enumerăm mai multe motive pentru care In Memoriam este, probabil, cea mai bună și mai apreciată firmă de pompe funebre Bacău:

  • Experiența vastă în domeniul serviciilor funerare
  • Pachetele funerare adaptate oricărui buget
  • Servicii funerare complete
  • 3 locații în Bacău

În atâția ani de când activăm, am cunoscut mulți oameni, fiecare cu povestea lui. Trăim, de fiecare dată, durerea celor care au rămas și tot ce ne dorim este să le ușurăm, pe cât posibil, aceste momente de tensiune emoțională extremă. În acest domeniu atât de sensibil, avem reguli precise pe care le respectăm cu sfințenie și de la care nu ne abatem:

  • comunicăm sincer cu familia și îi oferim întregul nostru suport;
  • respectăm regulile etice și morale ale acestui domeniu și nu încercăm să tragem foloase din suferința celor care au pierdut o persoană dragă, profitând de întregul șoc emoțional pe care un deces îl provoacă;
  • oamenii ne aleg pentru că suntem transparenți, integri și găsesc la noi  sprijinul de care au atâta nevoie;
  • prețurile noastre sunt corecte, în raport cu munca depusă și elementele logistice necesare. Oferim pachete pentru orice buget și încercăm să minimizăm cât mai mult cheltuielile.

Pentru a consulta toate opțiunile puteți face clic pe Pachete funerare Bacău. Pentru urgențe legate de servicii funerare în Bacău, ne puteți contacta la orice oră la 0722 318 066 – In Memoriam, și mai jos găsiți datele de contact pentru toate locațiile noastre.

Firmă pompe funebre Bacău – In Memoriam

Piata Centrala FN (la subsol)

Piata Sud, Str. Marasesti Nr. 96 (vis-a-vis de Cimitirul Central)

Republicii nr. 74 (Aeroportului)

Sună acum la 0722318066