Toți trecem prin momente mai puțin fericite, iar pierderea persoanele dragi este printre cele mai mari dureri. Însă, în memoria celor plecați dintre noi, pentru a ne lua rămas-bun așa cum se cuvine, trebuie să ne ocupăm de aspectele legate de tot ce presupune ritualul de înmormântare și nu numai. Pentru a vă fi alături în momentele extrem de dificile, In Memoriam vă oferă servicii funerare în Bacău.

Ce însemnă servicii funerare complete?

Situațiile dificile care apar inevitabil, și pe care le întâmpină familiile îndurerate, au fost de-a lungul anilor și parte din durerea In Memoriam. In Memoriam vă pune la dispoziția dvs. o gama largă de pachete și servicii funerare în Bacău, potrivite oricărui buget.

Servicii funerare In Memoriam – suntem la dispoziția dumneavoastră NONSTOP:

  • consultanță cu privire la obținerea documentelor necesare înhumării;
  • organizarea ritualului de înmormântare;
  • servicii de igienizare;
  • servicii de cosmetizare, toaletare și îmbălsămare;
  •  transport funerar în Bacău, dar și servicii de transport funerar (transport mortuar) intern și internațional pentru sicrie și pasageri, conform normelor europene în vigoare și în conformitate cu necesitățile clienților.

De asemenea, In Memoriam vă oferă fotoceramică funerară în Bacău, după ultima metodă în domeniul aplicării imaginii pe ceramică. Fotografia primită este prelucrată computerizat după preferințele clientului, iar cu ajutorul aparaturii noastre ultramoderne, imaginea este aplicată pe modelul de placa ceramică dorit.

Indiferent de bugetul dumneavoastră, vă asigurăm ca la In Memoriam veți beneficia de toate serviciile de bază, pentru ca ritualul de înmormântare să nu vă îngreuneze mai mult, fizic și sufletește (înțelegem că treceți prin momente în care odihna și grija pentru propria persoană trec în plan secud) și să se desfășoare în condiții demne, conform cu tradițiile și obiceiurile cunoscute și dorite.

Toate pachetele de servicii funerare sunt disponibile aici – fiecare pachet cuprinde elementele de bază necesare, prețul diferind în special în funcție de modelul și materialul sicriului ales, și a altor elemente pe care le doriți, precum și în funcție de numărul de persoane care va fi prezent la înmormântare.

Sună acum la 0722318066