Prin natura domeniului nostru de activitate, una din întrebările pe care le primim cel mai des la In Memoriam se referă la costul unei înnormântări în Bacău. Există multe aspecte de luat în considerație, și tocmai de aceea am realizat mai multe pachete funerare potrivite oricărui buget. Scopul acestora este să ușurăm povara familiilor îndurerate.

Cât costă o înmormântare în Bacău

Multe persoane consideră că este mai ieftin să cumpere toate cele necesare unei înmormântări fără a apela la firmele de pompe funebre, dar în realitate, pe lângă timpul necesar tuturor pregătirilor de care mulți nu dispun, costurile pot fi mai mici când apelați la o astfel de firmă, deoarece firmele de servicii funerare se aprovizionează angro cu multe dintre produsele necesare, și au deja experiența ce poate fi de folos.

Exemplele de mai jos vă pot ajuta să vă faceți o idee asupra costurilor unei înmormântări, înainte de a păși în interiorul unei firme de pompe funebre.

Cel mai accesibil pachet funerar este Pachetul Social, în care sunt incluse: Sicriu din lemn de brad, capitonat cu satin simplu, capacul sicriului simplu, Panza ochi, voal, pernă, Cruce de lemn, Plăcuță cruce, Doliu cu inițiale, Cruce și toiag ceară, Icoană, Tămâie, cărbune, catuie. Acest pachet începe de la 984 de lei.

Un pachet complet pentru o înmormântare în Bacău, având produse orientate spre preț, însă deloc slabe calitativ, este Pachetul de înmormântare Clasic I, gândit pentru o procesiune funerară cu 30 de persoane. Costul pachetului este de 2929 lei.

Pe lângă o gamă largă de pachete funerare destinate înmormântărilor, firma de pompe funebre In Memoriam pune la dispoziția dvs servicii funerare complete în Bacău, inclusiv Servicii de cosmetizare, toaletare și îmbălsămare, Transport funerar și Foto ceramică.

Pentru urgențe legate de servicii funerare în Bacău, ne puteți contacta la orice oră la 0722 318 066 – In Memoriam.

Sună acum la 0722318066