În cazul în care un deces are loc în perioada călduroasă a anului sau în încăperea unde va fi ținut sicriul nu se poate asigura o temperatură ambientală mai mică de 24-25 grade celsius, se recomandă folosirea unui capac frigorific funerar.

Capac frigorific funerar – detalii

Așa cum spuneam, dacă decesul survine atunci când temperaturile sunt ridicate, este de preferat să optați, în perioada priveghiului, pentru un capac frigorific funerar. Acesta se instalează deasupra sicriului și ajută la conservarea trupului neînsuflețit, împiedicând ca temperaturile mari să pornească procesele de degradare ale cadavrului. Capacul frigorific funerar este electric – el se conectează la o priză și menține temperatura din sicriu la aproximativ 2 grade, în mod constant.

Există mai multe tipuri de astfel de capace. Unele sunt numite impropriu-zis „capace”, ele fiind mai degrabă un sistem de tuburi care se pun în sicriu și care mențin temperatura rece, însă nu acoperă sicriul, iar trupul poate fi atins, fiind descoperit.

Alte modele, în schimb, sunt confecționate după modelul unor capace clasice, se închid ermetic, însă au geamuri transparente, prin care se poate vedea persoana decedată.

Se recomandă folosirea acestor capace chiar și în perioada friguroasă, dacă încăperea în care este pus sicriul este prea călduroasă. Acest capac vă ajuta trupul să-și mențină forma naturală, iar oamenii dragi care își iau ultimul rămas-bun să rămână cu o imagine nealterată a persoanei decedate.

Dacă doriți un astfel de capac, nu ezitați să ne contactați. Pentru urgențe legate de servicii funerare în Bacău, ne puteți contacta la orice oră la 0722 318 066 – In Memoriam.

În cele ce urmează, vă prezentăm pe scurt serviciile noastre.

De ce să alegeți firma de pompe funebre In Memoriam?

In Memoriam este o firmă de pompe funebre din Bacău, care vă oferă servicii funerare complete, inclusiv transport funerar pe teritoriul țării, dar și internațional. Serviciul nostru este disponibil 24/7. Suntem alături de dumneavoastră și vă oferim consiliere în toate chestiunile legate de ritualul de înmormântare, de la  transportul decedatului, mai ales când e vorba de repatrierea trupului neînsuflețit, până la tot ceea ce ține de ajutorul de înmormântare, procedura legată de decesul survenit la domiciliu sau la spital, ori legat de orice alt lucru pe care doriți să îl aflați.

Indiferent de bugetul dumneavoastră, vă asigurăm ca la In Memoriam veți beneficia de toate serviciile de bază, pentru ca ritualul de înmormântare să nu vă îngreuneze mai mult, fizic și sufletește (înțelegem că treceți prin momente în care odihna și grija pentru propria persoană trec în plan secud) și să se desfășoare în condiții demne, conform cu tradițiile și obiceiurile cunoscute și dorite.

Toate pachetele de servicii funerare sunt disponibile aici – fiecare pachet cuprinde elementele de bază necesare, prețul diferind în special în funcție de modelul și materialul sicriului ales, și a altor elemente pe care le doriți, precum și în funcție de numărul de persoane care va fi prezent la înmormântare.

 

Sună acum la 0722318066